Ortung
Das Formular wird übermittelt

TRP Slate T4

Preis: 70 
translateBeschreibung der Anzeige übersetzenOriginal anzeigen

Predám sadu týchto bŕzd. Sú vizuálne nové, žiadne škrabance.
Čo sa týka stavu, predná brzda je odvzdušnená, stačí kúpiť platničky a jazdiť.
Čo sa týka zadnej, treba si kúpiť tŕň a olivku, odvzdušniť a kúpiť platničky.
K sade pridám dva kotúče s rozmermi 203 mm alebo dva 180 mm, prípadne ich kombináciu.
Kotúče sú takmer nové, premeriaval som ich posuvným meradlom. Celková cena tých dvoch kotúčov je 50 €.
Brzdy sú vhodné na enduro, trail, hardtail a e-bike.
Dohoda možná. Viem poslať Packetou alebo poštou, prípadne doviezť pri nejakej dohode do okolia Trenčína, Púchova, Považskej Bystrice, Žiliny.

Čím skôr sa ozvete, tým skôr sa dohodneme...

Bremsentyp: hydraulisch
Bremssatteltyp: 4-Kolben
Platzierung: Satz

list Anzeigen insgesamt: 89
check_circle Aktive Inserate: 20
visibility Anzeigenaufrufe: 57 082

Ks teleskopka

Predám minimálne jazdenú teleskopku, keďže som ju dal hneď dole z endurka, z ktorého som spravil slopeduro. Viem poslať Packetou. Budem rád, keď ju predám čo najrýchlejšie, tak ak máte záujem, ani neváhajte, keďže mi to iba zaberá miesto.
70 

Yoke bike

Predám teleskopku, má najazdených do 400 km, viac nie. Je po servise, ide hladko. Dôvod predaja: prechod na elektrickú. S teleskopkou nikdy nebol problém. K teleskopke dávam nové lanko (2 metre) a prípadne bowden (1,4 metra). Cena novej je cez 380 eur. Na cene je možná dohoda. Viem poslať packetou.
190 

Shimano Deore

Predám túto prehadzovačku po kompletnom servise. Funguje zamykanie, nové skrutky, ložiská nemajú vôľu. Je vyčistená a pripravená na bežné používanie. Osobne som ju používal na trailovom biku. Dôvod predaja: prechod na sram elektrickú sadu. Viem poslať Packetou/Poštou.
15 
keyboard_arrow_up